caesenfrderuit

Avís legal

Informació general

El lloc web www.casaponsa.com és propietat de HIJOS DE J. CASAPONSA S.A. amb CIF: A-17026642 i domicili fiscal a Ctra. Nacional 260, Km. 86 · 17813 Vall de Bianya (Girona) També pot posar-se en contacte amb HIJOS DE J. CASAPONSA S.A. a través de l’e-mail: info@casaponsa.com

Propietat intel·lectual i ús dels continguts

La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual i son propietat de HIJOS DE J. CASAPONSA S.A. o de tercers que hagin autoritzat l’ús d’aquests continguts. Queda prohibida la reproducció, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa de HIJOS DE J. CASAPONSA S.A.

Protecció de dades

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’informem de que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de HIJOS DE J. CASAPONSA S.A. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d’informació.

Per exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot adreçar-se per escrit a: HIJOS DE J. CASAPONSA S.A. Ctra. Nacional 260, Km. 86 · 17813 Vall de Bianya (Girona)

Limitacions o exclusions de responsabilitat

HIJOS DE J. CASAPONSA S.A. no es fa responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços a llocs web o sistemes externs.
HIJOS DE J. CASAPONSA S.A. no es fa responsable dels danys causats als usuaris per l’accés al lloc web o per la impossibilitat d’accedir-hi.

ACTUALITAT

IMG_0016.1

Alimentaria 2022

Casaponsa va ser present a la fira Alimentaria. Tot i les dificultats actuals, hi havia ganes de reprendre el...
Back to Top